donderdag 22 mei 2014

Pizza Italian de luxe met parmaham, rucola en pijnboompitjes en vraag maar raak! | 4Pure

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Wist je dat een pizza waarschijnlijk afstamt van een focaccia? De gedachte is dat deze focaccia in de loop van de tijd is belegt (indertijd met kaas, kruiden en groenten) en waarbij door de toevoeging van de tomaat als standaard topping de pizza is ontstaan.Weer genoeg geschiedenis voor vandaag. Wij vinden de pizza gewoon lekker. Met echte kaas wel te verstaan, want dat schijn je bij de diepvriespizza’s nog maar te moeten afwachten. Alles maken we zelf en, afgezien van het feit dat het wat wachttijd kost, hoef je niet veel te doen. Het deeg maak ik in de broodmachine, maar kun je natuurlijk even zo goed met de hand kneden. De tomatensaus laat je lekker sudderen en de topping verzin je zelf.

See on 4pure.nl




via Tumblr http://bit.ly/1lWzgtk