dinsdag 15 september 2015

Italiaans stoofvlees - CuciNina

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Met deze Italiaanse stoofschotel hoef je geen uren in de keuken te staan terwijl je gasten hebt. Ideaal voor de feestdagen en lekker met pasta of polenta!Deze Italiaanse stoofschotel heb ik laatst bij een vriendin gegeten, en we waren het er over eens dat dit een een heerlijk en ideaal gerecht is voor een feestelijke gelegenheid. Het vlees is boterzacht, alle pure smaken komen samen en het is wel zo prettig dat je het van te voren kunt maken. Geen uren in de keuken staan, terwijl je gasten aan tafel zitten!Je kunt dit gerecht combineren met verse pappardelle (een soort brede lintpasta) of rozemarijnaardappeltjes uit de oven. Frisse salade erbij en een mooi glas rode wijn zoals een barolo of een barbera d ‘asti (kleine zusje van de barolo) en genieten maar!Maak het een dag van te voren zodat het lekker kan intrekken en de smaken nog meer tot zijn recht komen!
See on cucinina.nl

via Tumblr http://bit.ly/1NtNtOi