“Iets met broodjes, daarna weer iets met ijs. Uiteindelijk werd het een combinatie van beide.” De Rotterdamse Senior-Member Danilo zat bij de Buzinezzclub al vol met ideeën.
Kun je iets vertellen over Pastabar Sicily. Wat bieden jullie aan?
Danilo: “Veel mensen denken bij Italiaans eten direct aan pasta’s en pizza’s, maar de uitgebreide keuken heeft veel meer te bieden. We hebben ook veel groente-, vlees- en visgerechten, maar daar hoor je zelden over. Ik serveer voornamelijk heerlijke Italiaanse broodjes, pasta’s, soepen en desserts. Ook hebben we een aantal specialiteiten: Pesce del Giorno (visgerecht) , Tagliata di Manzo (getrancheerde ossenhaas) en nog veel meer, maar daar moet je gewoon voor langskomen! De gerechten worden allemaal op traditionele wijze bereid. Zo heb ik veel geheimen van mijn oma geleerd. Graag wil ik ook één geheim met jullie delen: je moet er veel liefde in stoppen, amore!‘’
Hoe kwam je op het idee om een onderneming te starten?
See on dehavenloodsnoord.nl
via Tumblr http://bit.ly/1TqWFWY