maandag 5 november 2012

ZBC feliciteert stersponsor Pizzeria Ristorante Trivio Del Villaggio met kwaliteitsaward

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Pizzeria Ristorante Trivio Del Villaggio uit Meppen mag zich bij de beste Italiaanse restaurants van Nederland rekenen. Dat staat te lezen in de Italiaanse restaurantgids Italia A Tavola, die afgelopen week in Amsterdam werd gepresenteerd. Het Mepper restaurant prijkt in de top-100+ van Italiaanse restaurants in Nederland en provinciaal zijn zij samen met vijf collega Italianen uit Drenthe in het magazine vermeld. Een schitterende erkenning voor Trivio Del Villaggio.


Het restaurant aan De Kockstraat in Meppen heeft in een tijdsbestek van meer dan twintig jaar een excellente culinaire reputatie opgebouwd. “Hiervoor zijn we onze vele gasten uit alle windstreken heel erg dankbaar, want zij hebben aan ons succes zeer zeker bijgedragen”, aldus Angelique en Arnoud Waalkens.


Het echtpaar kreeg tijdens de lancering van de restaurantgids in Amsterdam, de Bronzen A Tavola Award uitgereikt in het bijzijn van de Italiaanse Ambassadeur in ons land, Francesco Azzarello. Angelique en Arnoud namen deze eer vol trots in ontvangst. “Als je bij de 100+ beste van Nederland hoort, heb je alle reden om trots te zijn. We zien deze award als een mooie erkenning voor alle energie die onze medewerkers dagelijks in het restaurant investeren. We proberen creatief en innoverend bezig te blijven en leren nog dagelijks bij. Wij zijn bijzonder blij verrast met deze waardering”, aldus Angelique en Arnoud.


www.trivio-del-villaggio.nl




See on vvzbc.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/35044725442