vrijdag 7 december 2012

Park Hotel Santa Caterina - Vandaag: 8 dagen onder de Italiaanse zon in Ligurië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



Waar kun je het best genieten van zon, natuur, geschiedenis, authenticiteit en natuurlijk eten en wijn? Italië, uiteraard! Bij Park Hotel Santa Caterina geniet je van de rustige omgeving in een groene oase, is het zwembad even aantrekkelijk als de driegangendiners die je iedere avond krijgt en wordt het moeilijk om de spa achter je te laten. Zegevier la dolce vita aan de Italiaanse kust 8 dagen lang!



Vandaag: 8 dagen onder de Italiaanse zon in Ligurië met halfpension en toegang tot de spa! Het hele jaar aankomsten vanaf €299,- p.p.





Sarzana



Smalle straatjes, een eeuwenoude kathedraal, de ristorantes en natuurlijk een klimaat om van te dromen, dat is Sarzana! De stad heeft heel wat te verduren gekregen, zowel in de middeleeuwen als tijdens de tweede wereldoorlog, maar het historische centrum heeft het bijna ongeschonden gered. Het leven gaat hier zijn gangetje en genieten staat op de eerste plaats. Bovendien kwam de meest geliefde paus hier vandaan en die vriendelijkheid van de Sarzani, de inwoners van de stad, straalt even sterk als de zon!





See on travelbird.nl




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37403111525