vrijdag 1 februari 2013

Second Home International Beurs - Italie in Bedrijf

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend Goed



Van 8 tot en met 10 maart zal in de Jaarbeurs Utrecht de Second Home International plaatsvinden. De beurs brengt alles wat mensen die uitkijken naar een tweede verblijf interesseert, samen onder één dak. Second Home International is het privilege voor standhouders en promotoren uit de vastgoedmarkt die gespecialiseerd zijn in appartementen of vakantiehuizen in binnen- en buitenland.


De beurs richt zich op personen die op zoek zijn naar een tweede huis in het buitenland, waarin een onderscheid wordt gemaakt tussen drie categorieën. Het type koper: zij die kopen voor puur vakantiegenot, een tweede groep hoopt een stek te vinden waar ze definitief naar toe kunnen emigreren en een derde categorie ziet de aankoop puur als investering. Net zoals vorig jaar deden de zonnige en meer traditionele bestemmingen als Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal en Turkije het erg goed.


Second Home International wil naast een uitgebreid aanbod aan standhouders ook een ontmoetingsplatform zijn binnen de 2de huizen markt. Daarom organiseert de beurs enerzijds seminars die informeren over financiële, juridische en fiscale aspecten die komen kijken bij de aankoop van een tweede huis. Gedurende drie dagen kunnen bezoekers terecht op tal van seminaries over deze kwesties.




See on italieinbedrijf.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/42014961485