vrijdag 4 oktober 2013

Victor Russo » Storie di passione Norcini… Liefde voor het bedrijf Ciliani

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Een verhaal over passie voor de producten van de inheemse dieren in Norcia… Al 15 jaar zij de Oste en Angelo goede vrienden. En omdat net de producten van Ciliani in de Osteria zijn geleverd willen wij jullie graag een storie vertellen over zijn liefde voor het bedrijf en de kwaliteit van vlees en kaasproducten uit het middelste punt, het groene hart van Italië…


Norcia is beroemd om zijn geschiedenis en de ongerepte natuur, maar wat belangrijker is zijn de typische producten van hoge kwaliteit, de traditionele werkwijze en de oude recepten. Terug in de tijd werden de slagers gevraagd zich te verspreiden naar de grotere steden om hun passie en de kunst van de technieken te delen. De beroemde tradities, bijna een legende, de “Norcini”.


Wat het bedrijf Ciliani zo bijzonder maakt is dus dat zij alleen de producten maken van de inheemse dieren die alleen maar het gras en de bloemetjes eten van dit land. Samen met de oude tradities die worden toegepast, de jarenlange ervaringen en de hoge eisen die worden gesteld, zorgen voor een goede kwaliteit aan vleeswaren en kaasproducten. Leuk om hier bij te vertellen is dat de slagers in Norcia geschoold en ervaren zijn. Ciliani heeft een aantal slagers van de oude garde, meesters in het vakmanschap.




See on victorrusso.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/63079732073