maandag 18 november 2013

Italiaans IJs - Maak 't met Italiaanse hartstocht, maak 't met Carpigiani!

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaBij uw keuze voor een ijsmachine kiest u als ambachtelijke ijsbereider vanzelfsprekend voor het beste. Excellent ijs wordt in Italië gemaakt en daar zijn wij trots op. Daar staat Carpigiani Ambachtelijk voor. Kwaliteit en hartstocht, dat vinden wij belangrijk. Al ruim zestig jaar. Niet voor niets werkt een groot aantal vooraanstaande meesterijsbereiders met de ambachtelijke ijsmachines van Carpigiani Ambachtelijk!


Carpigiani Ambachtelijk legt zich volledig toe op de ambachtelijke markt voor ijssalons. In de basis zijn we producent van onder ambachtelijke ijsmachines en ijsvitrines. We richten complete ijssalons in. Maar we zijn veel meer dan slechts die leverancier. Bovenal geven wij onze Italiaanse passie en ervaring aan u door. Dat proeft uw klant gegarandeerd! Wij denken graag met u mee: hoe kunt u de ijsverkoop optimaliseren? Hoe kunnen wij u begeleiden bij het opstarten van een ijssalon? Maximale resultaten behalen met het lekkerste ijs: uw succes is het onze.


Carpigiani Ambachtelijk valt onder Carpigiani Nederland en maakt daarbij onderdeel uit van de Carpigiani Group uit Italië. Binnen Europa mogen we ons vol trots marktleider noemen in de verkoop van ijsmachines. Innovatie, kwaliteit en liefde voor het maken van ijs. Maak ‘t met Italiaanse hartstocht, maak ‘t met Carpigiani!
See on carpigiani.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/67354904190