woensdag 10 oktober 2012

Doppio Espresso opent espressobar in bbliotheek Drachten - Italie in Bedrijf

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Espressobarketen Doppio Espresso opende begin oktober een espressobar in de bibliotheek van Drachten. Peter van Eijl en Jonathan Teoh, eigenaren van de snel groeiende koffieketen Doppio Espresso, zijn vereerd om de negentiende vestiging te openen aan het Drachtense Museumplein.


Rinke Booi zal als franchisenemer van Doppio Espresso de espressobar runnen. Hij heeft de afgelopen maanden het uitgebreide trainingsprogramma van Doppio Espresso gevolgd om de beste koffie van Drachten te kunnen serveren. Met de komst van Doppio Espresso in Drachten is de espressobarketen sterk vertegenwoordigd in de noordelijke provincie; ook in Joure, Leeuwarden en Sneek kunnen mensen genieten van een heerlijke kop koffie van Doppio Espresso.


Doppio Espresso is vijf jaar geleden in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken. Inmiddels heeft men een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen.


Doppio Espresso Drachten is 7 dagen per week geopend. Speciaal voor de opening wordt vrijdag 12 oktober 2012 een gratis cappuccinodag georganiseerd om de inwoners van Drachten en omgeving kennis te laten maken met de heerlijke koffie van Doppio Espresso.




See on italieinbedrijf.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/33320135986