donderdag 1 november 2012

Echt Italiaans genieten doe je bij Restaurant Pinocchio te Noordwijk

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenNOORDWIJK ZH - Genieten van de echte Italiaanse keuken, doe je bij Restaurant Pinocchio. Dit moderne en sfeervolle restaurant serveert de heerlijkste Italiaanse specialiteiten. Hoogwaardige ingrediënten en redelijke prijzen zijn een gouden combinatie en zorgt altijd voor een ontspannen avondje uit.


A la minute

Alle gerechten worden bij Restaurant Pinocchio a la minute bereidt. De chef-kok kiest hiervoor voor kwaliteit en besteedt ook aan elk gerecht evenveel aandacht. Het restaurant ligt dicht bij zee, dus na een middagje uitwaaien is het heerlijk aanschuiven. De menukaart biedt gerechten voor zowel jong als oud. Wat dacht je van heerlijke specialiteiten als Spaghetti All’Amatriciana of Filetto di Manzo al Funghi? Met amuses en voorgerechten kan je zelf kiezen hoe uitgebreid je wilt dineren.
Feest

Door de unieke locatie van Restaurant Pinocchio is het een geschikte plek voor jouw feest of partij. Er zijn verschillende mogelijkheden met speciale prijzen. Zo wordt jouw feest er een om niet meer snel te vergeten. Deze sfeervolle feestlocatie is geschikt voor zowel jong als oud!
See on dichtbij.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/34785147512