dinsdag 18 december 2012

Berlusconi souffleert interviewer

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Dat Silvio Berlusconi een heleboel Italiaanse media in zijn zak heeft zitten, dat konden we al vermoeden. De mediamagnaat die premier werd maakt het bij dit interview echter wel heel bont door de ‘journalist’ de volgende vraag voor te zeggen.



Mister Bunga Bunga gaf zondag een lang ‘interview’ aan een van de best bekeken programma’s van zijn eigen commerciële zenders. Critici vonden het meer op een lange monoloog lijken. De Italiaanse krant La Republicca was oplettend genoeg om net op het randje van de reclame te horen hoe Berlusconi tegen de interviewster zegt: ‘Straks vraag je me … ‘

Tijdens het gesprek maakte de tweemaal gescheiden politicus dat hij opnieuw verloofd is. zo meldt de Volkskrant. Een 28-jarige oud-verkoopster uit Napels is de gelukkige.



Natuurlijk kwam de Italiaanse politiek ook ter sprake. Berlusconi drukte de kijker op het hart dat de ‘communisten’ aan de macht mogen komen bij de verkiezingen. De vervroegde verkiezingen zijn nodig omdat Berlusconi’s partij de steun aan het zittende kabinet opzegde.



Berlusconi kondigde onlangs aan dat hij wel weer premier wil worden, waarop de financiële markten een scherpe neerwaartse beweging maakten. Zijn kandidatuur lijkt kansloos. Maar wie weet welke streken de oude vos nog heeft.

See on joop.nl




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/38219207404