See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia
Na een uitgebreid Italiaans kerstdiner waar het ene na het andere heerlijke gerecht op tafel komt, is er maar één manier om het eten een beetje te laten zakken en je spijsvertering klaar te maken voor nog meer lekkers dat ongetwijfeld gaat volgen. Geen dutje, geen lange wandeling door de sneeuw, nee, de enige oplossing is een glaasje likeur!
En welke likeur kun je dan beter nemen dan de ‘Lorenzo Inga amaretto originale’, die onlangs door het toonaangevende International Wine and Spirit Competition is verkozen tot ‘beste amaretto’? Lorenzo Inga geeft invulling aan de term ‘originale’ met de zo geliefde geur en smaak van marsepein en gesuikerde amandel. De ‘zachte structuur’ en het ‘zoete en volle mondgevoel’ werden hoog gewaardeerd door de jury. In tegenstelling tot de merken die origineel claimen te zijn, is deze amaretto dus niet van gemalen perzikpitten gemaakt, maar van amandel. En dat proef je!
See on kerstmetciaotutti.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37245789944