woensdag 12 december 2012

Italiaanse vrouw wint reis en ticket voor Zucchero op Cuba maar wordt daar doodgereden

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Een 31-jarige Italiaanse vrouw was in de wolken omdat ze een reis naar Cuba inclusief een ticket voor het concert van Zucchero daar had gewonnen. Haar droomreis veranderde in een nachtmerrie toen ze vlak voor het concert van haar grote idool werd doodgereden op het eiland, door een wegpiraat dan nog.



Toen Chiara Sartore uit Vincenza via een spel op Radio Italia de reis en het ticket voor Zucchero won, ging een droom in vervulling. De radiozender zou de dolgelukkige vrouw ook volgen tijdens haar avontuur, maar het noodlot sloeg vlak voor het concert toe. Ze werd door een wegpiraat van de weg gemaaid en was op slag dood.



Zwarte site

De radiozender was in rouw gedompeld en deelde het slechte nieuws meteen met de luisteraars. “Vandaag is een trieste dag voor Radio Italia. Een zeer trieste dag. Aan haar familie en vrienden willen we laten weten dat we Chiara voor altijd in ons hart zullen dragen.” Ook Zucchero Fornaciari zelf wilde zijn medeleven tonen. Als rouwbetuiging maakte de Italiaanse topzanger zijn website voor enkele uren zwart met de boodschap: ‘Ciao Chiara’.

See on hln.be




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37784738793