Spezzatino di vitello con carciofi
Snijd de kalfsnek in stukjes van circa 4 centimeter en bestrooi met peper. Meng de bloem door het vlees. Snijd de tomaten klein. Pel en snipper de ui en pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olijfolie en boter in een braadpan, voeg de ui en knoflook toe en fruit circa 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak in circa 5 minuten goudbruin. Breng op smaak met versgemalen peper. Blus af met de witte wijn en laat de alcohol in circa 1 minuut verdampen. Voeg de tomaten en bouillon toe en leg een deksel op de pan. Laat circa 45 minuten op laag vuur sudderen. Hak de kruiden fijn. Laat de artisjokken goed uitlekken. Voeg de artisjokharten en kruiden toe. Laat nog circa 15 minuten op laag vuur koken met de deksel op de pan.
See on 24kitchen.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/42095210401