maandag 1 juli 2013

Duik in de onuitputtelijke rijkdom van Rome! | Rome | Ciao tutti - ontdekkingsblog door Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Voor iedereen die zich dit voorjaar heerlijk wil onderdompelen in de betoverende sfeer van Rome presenteert Persoonlijk Rome de ‘Rome Revisited’-reis.


Roma, non basta una vita – een meer dan ware uitspraak. Juist omdat een heel leven niet genoeg is om Rome te leren kennen, kun je er niet vaak genoeg heen – zo vinden wij althans. Er is zoveel moois te zien, zoveel bijzonders te ontdekken, er liggen zoveel verhalen voor het oprapen – Rome weet ons elke keer weer opnieuw te ontroeren, voor zich in te nemen, te betoveren. Voor iedereen die zich dit voorjaar heerlijk wil onderdompelen in deze betoverende stad presenteert Persoonlijk Rome de ‘Rome Revisited’-reis, met een inspirerend programma dat verder kijkt dan de highlights.




Sandrina Bokhorst en Ewout Kieckens nemen je mee naar allerlei plekken bijzondere plekken, met onder andere het unieke Quartiere Coppedé en de net geopende gangen onder de indrukwekkende Thermen van Caracalla. De vernieuwende programmaformule geeft ruimte aan gezamenlijke excursies, keuzebezoeken en vrije tijd.




See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/54323075010