woensdag 24 oktober 2012

kookboek – Academia Barilla: de nieuwe website gewijd aan de kunst van de Italiaanse Gastronomie

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Parma, Italië (PRWEB) kookboek


Gelanceerd in 2004, met als doel het bevorderen en verspreiden van de Italiaanse gastronomische cultuur over de hele wereld, de Academia Barilla website vandaag heeft opgefrist zijn graphics, nieuwe content en boeiende interactieve diensten voor de gebruikers. Er zijn nu meer dan 4.000 pagina’s van nieuwe en interessante inhoud.




Met kookboek het doel het creëren van een platform waarin kunst, cultuur en Italiaanse culinaire traditie komen samen, de nieuwe website is een onschatbare hulpmiddel voor de ontdekking van de Italiaanse gastronomie. kookboek Vervat in de Academia Barilla Gastronomische Bibliotheek, zijn er meer dan 8.500 boeken direct gezocht grondig het web, 4.700 historische menu’s, georganiseerd door onderwerp voor gemakkelijke consultatie en 150 culinaire prints kookboek die teruggaat tot 1500. De online bibliotheek omvat historische menu’s, kookboeken en informatie over historische figuren. Alle inhoud is gemakkelijk doorzoekbaar ook online.


Daarnaast zijn er ongeveer 2.000 kookboek regionale recepten, beschrijvingen van de belangrijkste traditionele Italiaanse voedingsproducten, chef de suggesties over koken fundamentals, video en stap-voor-stap recepten.


http://www.academiabarilla.com/




See on markvandermeer.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/34219250395