vrijdag 8 maart 2013

Een gratis festival in Italië uit Nederlandse koker: Beaches Brew in Ravenna | Kicking the Habit

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreEn daar is een tip voor een intiem buitenlands festival waarvan je spontaan zin krijgt om eind mei naar de regio van het Italiaanse Bologna te trekken. Het strand van de plaats Marina di Ravenna is dan de plek voor de tweede editie van festival Beaches Brew, een gratis toegankelijk festival uit de koker van Belmont Bookings en Bronson Produzioni. Met optredende acts in elk geval heel passend Beach Fossils en Dirty Beaches (geen grap), maar ook The Dream Syndicate, Foxygen, Dead Skeletons…


…Chris Cohen, King Tuff, How To Dress Well, Daniel Norgren, Sacri Cuori, White Fence en Brothers In Law. Er komt nog het een en ander bij en inderdaad, een boel acts blijven na Primavera Sound in Barcelona in de zon en reizen door naar Italië. Good for them.


Beaches Brew vindt plaats van 27 tot en met 31 mei maar liefst. Het podium waar de optredens zijn heet Hana-Bi, waar in het verleden onder meer The National, The Tallest Man On Earth, dEUS en Other Lives optraden. Op de eerste editie van Beaches Brew vorig jaar speelden onder meer Sleepy Sun, The War On Drugs en Bear In Heaven.


Je zal eind mei al maar in noordelijk Italië zijn, dan laat je dit natuurlijk niet lopen. Of het kan vakantieplannen een muzikaler richting opsturen. Meer info over hotels, campings en openbaar vervoer in de buurt alhier.
See on kickingthehabit.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44856102447