vrijdag 8 maart 2013

ITALIAN NIGHT - Italië komt naar Nederland, en hoe! - JT Bioscopen

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreITALIAN NIGHTItalië komt naar Nederland, en hoe! De nieuwe komedie Valentino, met Najib Amhali in de hoofdrol, gaat binnenkort in première. Daarom is het op woensdag 20 maart ITALIAN NIGHT bij JT Bioscopen. De avond zal in het teken staan van de voorpremière van Valentino!

Wij zorgen voor een Italiaanse sfeer en om helemaal in de stemming te komen is er een heerlijke Italiaanse versnapering.


Wanneer


Woensdag 20 maart om 19.30 uur.
Over de film

Valentino (Najib Amhali) is een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper en heeft een relatie met Monique, de dochter van zijn baas (Derek de Lint). Hij staat op het punt promotie te maken en met zijn grote liefde te trouwen. Maar Valentino heeft één probleem; hij is namelijk geen Italiaan! Als zijn vader een hartaanval krijgt, doet hij een emotioneel beroep op zijn zoon. Valentino stemt in, maar al snel dreigt zijn promotie tot directeur hierdoor volledig in het water te vallen. En erger nog; door alle smoezen begint Monique (Elise Schaap) te twijfelen aan zijn liefde. Om de vrouw van zijn dromen te behouden, zal Valentino zijn Italiaanse masker af moeten zetten.
See on jt.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44853207508